UATAE CADA
VEZ MÁS
CERCA DE TI

EN LA COMUNIDAD VALENCIANA

Prepara’t per enlairar-se cap a l’èxit!

A UATAE volem ajudar-te a impulsar el teu futur. Com? Amb una assessoria gratuïta d´alta qualitat, dissenyada específicament per a tu. El nostre equip de professionals està llest per ajudar-te a trobar solucions per al teu negoci i respondre les teves preguntes.

Si us plau, completa el formulari perquè ens puguem posar en contacte amb tu i programar la teva assessoria gratuïta.

T’esperem!

Inscriu-te ara emplenant aquest formulari

  • DD barra MM barra AAAA

UATAE a la Comunitat Valenciana

La Unió d’Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE) és una organització composta per dones i homes que tenen la feina per compte propi com a forma de vida. Ens unim per a la defensa dels drets del col·lectiu a la Comunitat Valenciana, per promocionar la cooperació entre els i les autònomes valencianes i per acompanyar i prestar serveis tant a autònoms en actiu com als que pensen a emprendre.

UATAE és avui la principal organització representativa d’àmbit estatal, segons el mesurament d’estructures i implantació que realitza anualment el Ministeri de Treball i Economia Social. A la Comunitat Valenciana mantenim una interlocució institucional activa amb les diferents administracions, com la Generalitat, la Diputació de València o els ajuntaments de València i Alacant, entre altres.

El nostre compromís és lluitar pel treball autònom amb drets i per la incorporació plena dels més de 361.000 autònoms i autònomes del País Valencià.

Serveis Gratuïts

Des d´UATAE, ja siga a través del nostre formulari o del nostre xat d’assessoria gratuïta en directe (horari comercial de 10-14 h) t’assessorem de manera GRATUÏTA sobre el necessari per a emprendre o dur a terme la teua activitat a la Comunitat Valenciana.

T’assessorem de manera gratuïta sobre qualsevol dubte en la teua activitat com a treballador autònom:

  • Responem a les teues preguntes i dubtes sobre la teua quota
  • Sol·licituds per a tots els tràmits, requeriments o fiscalitat
  • Adaptació a la nova normativa digital de la seguretat social
  • Ajudes disponibles per situacions derivades de la pandèmia o la crisi energètica

Encara no t’has inscrit?

UATAE té presència en tot el territori estatal, amb seus permanents autonòmiques i provincials. Inscriu-te ara i forma part de UATAE

Assabenta't de tota la formació disponible a la teva comunitat autònoma

UATAE en la Comunidad Valenciana

La Unión de Asociaciones de Trabajadores Autónomos y Emprendedores (UATAE) es una organización compuesta por mujeres y hombres que tienen el trabajo por cuenta propia como forma de vida. Nos unimos para la defensa de los derechos del colectivo en la Comunidad Valenciana, para promocionar la cooperación entre los y las autónomas valencianas y para acompañar y prestar servicios tanto a autónomos en activo como a quienes piensan en emprender.

UATAE es hoy la principal organización representativa de ámbito estatal, según la medición de estructuras e implantación que realiza anualmente el Ministerio de Trabajo y Economía Social. En la Comunidad Valenciana mantenemos una interlocución institucional activa con las diferentes administraciones, como la Generalitat, la Diputación de Valencia o los ayuntamientos de Valencia y Alicante, entre otras.

Nuestro compromiso es luchar por el trabajo autónomo con derechos y por la incorporación plena de los más de 361.000 autónomos y autónomas del País Valenciano.

Servicios Gratuitos

Desde UATAE, ya sea a través de nuestro formulario o de nuestro chat de asesoría gratuita en directo (horario comercial de 10-14h) te asesoramos de manera GRATUITA sobre todo lo necesario para emprender o realizar tu actividad en la Comunidad Valenciana.

Te asesoramos de manera gratuita sobre cualquier duda en tu actividad como trabajador autónomo:

  • Respondemos a tus preguntas y dudas sobre tu cuota
  • Solicitudes para todos los tramites, requerimientos o fiscalidad
  • Adaptación a la nueva normativa digital de la seguridad social
  • Ayudas disponibles por situaciones derivadas del COVID-19

¿Aún no te has inscrito?

UATAE tiene presencia en todo el territorio nacional con sedes permanentes autonómicas y provinciales. Inscríbete ahora y forma parte de UATAE.

¡Prepárate para despegar hacia el éxito!

En UATAE queremos ayudarte a impulsar tu futuro. ¿Cómo? Con una asesoría gratuita de alta calidad, diseñada específicamente para ti. Nuestro equipo de profesionales está listo para ayudarte a encontrar soluciones para tu negocio y responder a tus preguntas.

Por favor, completa el formulario para que podamos ponernos en contacto contigo y programar tu asesoría gratuita.

¡Te esperamos!